Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spray solvent degresant special pentru contacte HV1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
IBiotec
Out Of stock
Descriere
Spray solvent degresant special pentru contacte HV1

Solvent de decontaminare si depoluare pentru componente electrice si electronice fara sa atace suprafetele plastice termodure si rasinile impregnate; viteza de evaporare imediata, uscare instamtanee, curatire perfecta; rigiditate dielectrica (IEC156 43000 volti)

Descriere
Neutralene HV1, degreseaza si curata instantaneu, este recomandat pentru degresarea, curatirea, depoluarea, tuturor metalelor, compozitelor, sticlelor, ceramicii, si de asemeni pentru majoritatea materialelor plastice  si elastomerilor. Produsul elimina toate tipurile de poluare organica sau anorganica.
Acest solvent isi gaseste utilizare pentru componentele electrice, in electronica, in mecanica de precizie, in aeronautica, in optica, si in toate aparatele electrice. Acesta este recomandat in special pentru restabilirea caracteristicilor electrice evitand scanteile si curentii migratori. Sprayul degresant NEUTRALENE HV1 este utilizat in vederea pregatirii suprafetelor inaintea de lipire, vopsire, metalizare, protectie.

DOMENII DE UTILIZARE
Intretinerea tuturor componentelor electrice, dulapurilor, intrerupatoarelor electrice disjunctoarelor, reostatelor, redresoarelor, motoarelor. Nu afecteaza lacurile de izolare.
Depolueaza diversele conexiuni, bare de colectare, sigurante, aripioarele transformatoarelor de joasa tensiune..
Curatirea si desiliconarea posturilor THT, a conectorilor, inainte de controalele manuale sau cu camere cu infrarosu.
Curata toate contactele directe, potentiometre, tastaturi, cursori.
Intretinerea echipamentelor supuse unui curent slab, in telefonie, telecomunicatii, aparatelor de navigatie aeriana sau maritima.
Curatirea micro contactelor, pastilelor de semi conductori, pieselor electronice
Curatirea circuitelor CMS.

MOD DE FOLOSIRE
Agitati sprayul de sus in jos cateva secunde. Pulverizati de la o distanta de 20 cm fata de suprafata de tratat, urmarind conturul acesteia.
Spray utilizabil in orice pozitie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura